Vyjednávejte podle FBI

Ukázkový modul online tréninku vyjednávání


Pokud jste doposud nevyjednávali, přišli jste o mnoho příležitostí, možností a o spoustu peněz. Teď to změníme. 

Ukážu Vám příklady z praxe. Aktivně Vás vtáhnu do tréninku. Budete odpovídat na otázky, reagovat, zapisovat si, budete si tvořit vlastní návod k vyjednávání. 

Vyjednáváním se profesionálně zabývám celý život. V roce 2008 jsem dostal na starost všechna velká vyjednávání Schwarz Gruppe. To tehdy znamenalo ta největší vyjednávání v Evropě. 

Teď trénuji majitele a majitelky firem. Ředitele a ředitelky. Manažery. Poradce. Realitní makléře. A další exceletní vyjednavače. Přečtěte si, co říkají o tréninku.


Začněte ještě dnes. Ukázkový modul Vám odemkneme na 14 dní zdarma.

Pokud se rozhodnete trénink zakoupit, přispějete na dobrou věc. Textovou část pro nás chystali nevidomí a neslyšící (a vše jsme nechali tak, jak udělali). Výnos z tréninku do nich investujeme zpět. 

Po koupi tréninku na Vás čekají 2 hodiny a 24 minut bonusového výukového videomateriálu o vyjednávání, který takto pohromadě nikde jinde nenajdete.

Připojíte se ke stovkám absolventů, kteří navždy změnili způsob, jakým o vyjednávání přemýšlí, jak se chystají na schůzky a jak dosahují dohod.


Přečtěte si recenze několika z nich:

Jana Klabanová: „Děkuji za super možnost se i v téhle divné době vzdělávat, aniž bych musela být půl dne přilepená k počítači při online živé výuce. Výcvik je i tak náročný (pokud ho člověk dělá pořádně), srozumitelný, rozdělený na ideální kousky, které se dají i při náročnější rodinné situaci zvládnout (3 malé děti, lockdown atd.), aniž by člověk musel následně hledat, kde skončil. Takže děkuji, je to skvělé a těším se, co dalšího vymyslíte.“

Miki Plichta: „Radim jede bomby. Online kurz vyjednávania mal šťavu a dôvtip. Osobne budem rád, keď komunikačné princípy z Radimovho kurzu inšpirujú čo najviac ľudí aj pri ich prezentácii na Linkedin.“

Radomír Eliáš: „Je to asi týden od toho, co jsem absolvoval za víkend tříměsíční online kurz vyjednávání. Po dlouhé době nejlépe utracené peníze. Rozhodně mohu doporučit.“

Vojtěch Gottvald: „Kurz je svižný, není krátký, ale v poměru s užitečnou hodnotou není dlouhý. Vlastně těch nemálo hodin zhltnete a mrzí vás, že už je konec. Dobrá práce, Radime! Nic podobného neznám. Je to originální vzdělávací materiál s originálními postupy, který doporučuji všem. Podobné jsem neviděl, a to už mám za sebou nemálo kurzů a knih. Těžké.“

Tomáš Oláh: „Online trénink není pro každého. Je potřeba tomu obětovat čas. Zlepšovat se. Trénovat. Neustále. Není to rychlokurz. Není to jednokolová záležitost. Radime, klobouk dolu a velké díky, za to, co děláš.“



Koupí tréninku přispějete na dobrou věc: textovou část pro nás chystali nevidomí a neslyšící (a vše jsme nechali tak, jak udělali). Výnos z tréninku do nich investujeme zpět. Děkujeme.

Po koupi tréninku na Vás čekají 2 hodiny a 53 minut bonusového výukového videomateriálu o vyjednávání, který takto pohromadě nikde jinde nenajdete.


Stáhněte si na Váš iPhone aplikaci Teachable z App Store a zdokonalujte se ve vyjednávání i offline. 


  Trénink FBI vyjednavač
Dostupný dnech
dnech Poté, co se přihlásíte
  Pracovní sešit pro ukázkový modul
Dostupný dnech
dnech Poté, co se přihlásíte
  Ukázkový modul
Dostupný dnech
dnech Poté, co se přihlásíte
  Skripta pro ukázkový modul
Dostupný dnech
dnech Poté, co se přihlásíte